Privacy - SALON HAARSCHERP UITHUIZEN

Salon Haarscherp Uithuizen
Oosterstraat 29a, tel. (0595) 433 168
Ga naar de inhoud

Privacy

PRIVACY VERKLARING
Bij Salon Haarscherp Uithuizen wordt de privacy van alle bezoekers die van onze diensten gebruikmaken, zo goed mogelijk gewaarborgd!

Persoonsgegevens.
Salon Haarscherp Uithuizen verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt  van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Mocht  u een email naar ons sturen met informatie zoals naam, adres en  telefoonnummer dan zal dit alleen worden gebruikt voor doeleinden die Salon Haarscherp Uithuizen en/of de website betreffen en nooit aan  derden worden doorgegeven of verhandeld.

Overzicht van Persoonsgegevens die wij verwerken.
  • Voor- en achternaam
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer (* indien van toepassing)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken.
Onze  website en/of dienst heeft niet de intentie  gegevens te verzamelen  over websitebezoekers die jonger zijn dan 16  jaar. Tenzij ze  toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet  controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook  aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo  te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder  ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die  toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een  minderjarige, neem dan contact met ons op via info@salonhaarscherpuithuizen.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen. Foto’s die op deze website staan zijn enkel en alleen geplaatst met toestemming van de personen op de foto.

Reden van verwerking.
Salon Haarscherp Uithuizen verwerkt uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:
  • U op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.
  • Registreren van uw afspraken.

Bewaren van persoonsgegevens.
Salon Haarscherp Uithuizen zal  uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de  doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
SALON HAARSCHERP UITHUIZEN
Oosterstraat 29a
Uithuizen
Tel. (0595) 433 168

© 2013 - 2023  BenesWebDesign
Terug naar de inhoud